De Lievensmissie

Deze blog bevat nieuws over de Lievensmissie in Ranchi (India) en de voorbereiding van een inleefreis van 24 leerlingen in december 2017 naar Ranchi. Het Klein Seminarie steunt er 5 onderwijsprojecten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Recente reacties

Berichtenarchief

Categorieën

Inleefgroep 2017-2018

Op vrijdag 22 december vertrekken 24 leerlingen en 4 begeleiders uit het Klein Seminarie voor drie weken op inleefreis naar India. U kan het inleefverhaal elke dag op deze blog volgen (als de internetomstandigheden in India meevallen).

 

8 comments to Inleefgroep 2017-2018

 • aurel brys

  Zoals ik de groep heel kort heb ervaren in Roeselare, en zoals ik ze nu zie op de foto denk ik ‘Het wordt een toffe groep en een toffe reis. Het kan niet meer kapot.” in alle geval “Welkom in India en in Ranchi”. Aurel

 • Carine Dedier

  We wensen jullie het allerbeste toe…

 • valeer dessein

  Valeer Dessein & het Lievenscomité Moorslede
  Geniet van deze unieke kans, die je je ganse leven zult heugen

 • dedier marnick

  hopelijk hebben jullie een extra centje mee kunnen krijgen dankzij de benefietavond, prettige reis en en toffe feestdagen.
  Marnick, Dominique en Willy

 • Familie Laverge

  Nu komt het toch wel dichtbij.. We wensen jullie allen een ongeloofelijke ervaring toe.
  Van harte dank aan allen die dit mogelijk maken, en in de eerste plaats aan de begeleiders,de schooldirectie, de Lievensmissie,..
  Een goede vaart ..en een terugreis met een rugzak vol herinneringen.

 • Jolien Lapauw

  Twee jaar geleden vertrokken wij op inleefreis naar India en vrijdag mogen jullie de traditie van het Klein Seminarie verderzetten. Ik wens jullie dan ook een fijne ervaring toe! Het wordt een drukke reis vol onvergetelijke momenten. Hopelijk keren ook jullie samen terug als een hechte vriendengroep die vreugdevol zal terugblikken op de prachtige belevenissen.

  Veel plezier en alvast één tip, probeer zeker een dagboek bij te houden. Echt leuk om later opnieuw te lezen!

  Groetjes Jolien

 • Gillis Rosette

  Ursel, 20 december 2017
  Opa Hautekeete en oma Gillis Rosette wensen hun kleinzoon een leerrijke reis vol mooie herinneringen.
  Geniet van deze unieke kans.
  Tot in januari 2018.

 • kathleen Vanwynsberghe

  Eerste en hopelijk laatste discussie gehad voor het vertrek… de ‘ouder stress’ slaat toe, en ’t zou niet mogen … wetende dat je kinderen in goede handen zijn en voldoende oud zijn om te weten wat ze doen! maar sérieus!!! … slechts 21kg in een valies krijgen???? Dat is écht wel om mirakels vragen. zeker voor een moeder !!!!