De Lievensmissie

Deze blog bevat nieuws over de Lievensmissie in Ranchi (India) en de voorbereiding van een inleefreis van 24 leerlingen in december 2017 naar Ranchi. Het Klein Seminarie steunt er 5 onderwijsprojecten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Recente reacties

Berichtenarchief

Categorieën

Op bezoek in Moorslede

De tweede activiteit van de inleefgroep begon met een fietstochtje vanuit het college in Roeselare naar de Constant Lievenshoeve in Beitem, waar we ontvangen werden door mevr. Carine Dedier en eigenaar Gilbert Lievens. Na de deskundige uitleg van Geert Coghe fietsten we gezwind verder naar de kerk van Moorslede. Valeer Dessein was onze deskundige gids, waarvoor dank! Na een bezoek aan de devotieruimte en het nieuwe Lievensmemoriaal schoven we ten huize Nelle De Boe aan tafel aan voor cake en frisdrank. Nog steeds onder begeleiding van de zon kwamen we op tijd terug aan op school.

Reageren afgesloten.