De Lievensmissie

Deze blog bevat nieuws over de Lievensmissie in Ranchi (India) en de voorbereiding van een inleefreis van 24 leerlingen naar Ranchi. Het Klein Seminarie steunt er 5 onderwijsprojecten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Recente reacties

Berichtenarchief

Categorieën

Inleefreis 2019-2020

Op zondag 22 december vertrokken 24 leerlingen en 4 leerkrachten van het Klein Seminarie opnieuw op tweejaarlijkse inleefreis naar India. Na een voorbereiding van 3 maanden is de groep er helemaal klaar voor. Wil u hen volgen, dan kan dat op deze blog. Inschrijven op de nieuwsbrief kan in de linker menukolom.

4 comments to Inleefreis 2019-2020

 • Miriam Vermaut

  Een goede vaart ! Een inspirerende inleefreis!

 • Rosette Gillis

  Veel plezier een onvergetelijke reis maken jullie nu mee.

 • Carine Dedier

  Met heel veel respect voor de begeleiders die dit alles hebben voorbereid want zonder hen zouden jullie niet moeten vertrekken… Reservatie hotel, tickets, slaapplaatsen, bussen, bezoeken, …. Wees hen dankbaar! Observeer zoveel je kan … de manier waarop de mensen leven zal jullie wel tot nadenken zetten! Een reis die zal blijven kleven en jullie leren relativeren en beseffen dat we hier toch wel goed hebben en niet altijd het recht hebben om te klagen.

 • Koen Deraeve

  So far, so good lijkt het. Hopelijk kan de bagage jullie snelheid volgen 🙂 Goede reis. Enjoy !