De Lievensmissie

Deze blog bevat nieuws over de Lievensmissie in Ranchi (India) en de voorbereiding van een inleefreis van 24 leerlingen in december 2017 naar Ranchi. Het Klein Seminarie steunt er 5 onderwijsprojecten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Recente reacties

Berichtenarchief

Categorieën

Reünie India

We luisteren vanavond naar de sterke verhalen van onze 24 leerlingen die samen 3 weken in India geweest zijn. Het Klein Seminarie kan duidelijk trots zijn op zijn/haar ambassadeurs. De inleefreis heeft een sterke indruk nagelaten.

2 comments to Reünie India

 • Veronique Declerck

  Was een super mooi terug-kom-moment!
  Nog eens deze hechte groep samen te zien, doet
  als ouders “deugd aan oes hertje” ❤️
  Bedankt aan de organisators voor deze mooie afsluit
  van het wondermooie India-project!
  Andy en Veronique x

 • Dirk Lievens

  doen jullie mee aan het vertelproject van stad roeselare deze zomer , ervaringen vertellen in het kader van stadsverhalen, de link met roeselare is hier duidelijk ! niet aarzelen en jullie inschrijven, er zullen zeker mensen zijn die hun tuinkamer zullen open stellen om jullie reisverhalen te laten beluisteren .

  met dank dirk lievens schepen van cultuur, erfgoed, toerisme, onderwijs, archief…. bezorg ook jullie film aan ons stadsarchief voor het filmjournaal, neem kontakt met de dienst archief en vraag naar sari hennaert