De Lievensmissie

Deze blog bevat nieuws over de Lievensmissie in Ranchi (India) en de voorbereiding van een inleefreis van 24 leerlingen in december 2017 naar Ranchi. Het Klein Seminarie steunt er 5 onderwijsprojecten.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Recente reacties

Berichtenarchief

Categorieën

Aftellen 

Nog een week voor de examens beginnen staan we op drie weken van het vertrek van de inleefreis naar India. Het is aftellen naar vrijdag 22 januari.

Indische avond

De Indische Avond op 24 november was een groot succes. Samen met het Pater Lievenscomité uit Moorslede nodigden de inleefreizigers hun familie, vrienden en sympathisanten uit. 400 mensen kwamen kip met rijst eten en luisterden daarna in de bar naar de muzikale optredens van leerlingen en leraren! Een geslaagde avond!

[…]

Teambuildingsactiviteit

teambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreisteambuilding inleefreis← Older photos

Op bezoek in Moorslede

De tweede activiteit van de inleefgroep begon met een fietstochtje vanuit het college in Roeselare naar de Constant Lievenshoeve in Beitem, waar we ontvangen werden door mevr. Carine Dedier en eigenaar Gilbert Lievens. Na de deskundige uitleg van Geert Coghe fietsten we gezwind verder naar de kerk van Moorslede. Valeer Dessein was onze deskundige gids, […]